fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled svibnja

Nije novost da je i svibanj bio pun događanja za Mentalni Trening. Održan je još jedan MT seminar za trenere, no ovaj put na temu korištenja rutina i rituala u sportu. Podučili smo trenere kako mogu rituale i rutine primijeniti sa svojim sportašima kako bi bili bolje fokusirani i kontrolirali svoje emocije.

Nakon osmotjednog druženja završila je i naša prva grupna radionica za studente pod nazivom MT student. Polaznici su naučili kako mogu upravljati svojim fokusom u danu, ali i prilikom učenja te kako povećati produktivnost u svakodnevnim stresnim studentskim situacijama. Svima im želimo puno sreće u daljnjem studiranju i vjerujemo kako će naučeno i dalje primjenjivati u svakodnevici.

Sudjelovali smo i na studentskoj konferenciji Psihozij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje smo s budućim kolegama, studentima psihologije, pričali o motivaciji i konkretnim tehnikama koje možemo koristiti za povećanje motivacije.

Godišnji grupni program za osobni razvoj Masterclass i grupne radionice za djecu MT8 su također održani te se im se u lipnju bliži sretni i uspješni završetak. Uz to, završili smo i višemjesečno druženje u RK Bjelovar, a dečki su uspješno pokazali naučeno na završnici Prvenstva Hrvatske.

Pred kraj mjeseca odlučili smo se za mini team building u Bowling clubu. Zabave, ali i natjecateljskog duha ni ovog puta nije izostalo. Fokus je bio na vrhunskom nivou, kao i angažman. Sva sreća pa se ne usmjeravamo na rezultat i na to „kako nam ide?“. 🙂

Odlučili smo spojiti užitak i edukaciju te smo 3 dana prisustvovali psihološkoj konferenciji Dani psihologije u Zadru. Na konferenciji smo imali priliku držati radionicu pod nazivom „Vrijednosti  kao osnova motivacije“ te predavanje pod nazivom „Povećanje tolerancije na bol pomoću pozitivne povratne informacije“. Prisutni su pokazali veliki interes za područja i tehnike našeg rada, a mi smo uživali vratiti se među kolege i prenijeti im dio naših iskustava iz prakse.

Body & Mind Studio postao je prvi centar nositelj certifikata Mentalnog Treninga! Djelatnici i vlasnici studija uspješno su položili sve potrebne ispite i dokazali da suvereno vladaju znanjima iz područja Mentalnog Treninga i komunikologije.

Već standardno predavanje o komunikologiji u fitnesu i promjeni životnog stila održali smo za novu generaciju polaznika Fitnes učilišta, kao i INstructusa.

Svim našim pratiteljima, ali i onima koji će to tek postati, predstavili smo mogućnost povoljnije kupnje knjige Davora Rostuhara i  MT priručnika za trenere Igora Čerenšeka. Davor Rostuhar je savladao Južni pol, a Mentalni Trening je bio sastavni dio njegove pripreme i putovanja. Paket možete kupiti na našem webshopu i pročitati kako je Davor koristio Mentalni Trening, a kroz naš priručnik naučiti kako ga i vi možete koristiti na svojim svakodnevnim putovanjima!

Pred Europsko karate prvenstvo u Novom Sadu, imali smo prilike održati radionicu o upravljanju fokusom te pružiti podršku našim reprezentativcima koji su nas uspješno predstavljali na tom velikom natjecanju.

Kraj mjeseca obilježili su naši Osječani, Anton i Patrik Lončarić, koji su na Europskom juniorskom prvenstvu dali sve od sebe i zasluženo osvojili zlatnu medalju.

Vidjet ćemo kakve aktivnosti će nam donijeti lipanj, ali ono što znamo je da će biti raznoliko i izazovno te da ćemo ponovo ostaviti trag!

Povezane objave