fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled ožujka

I ovaj mjesec, kao i svi do sada, protekao je vrlo aktivno za nas. Na samom početku mjeseca održali smo radionicu za studente koju je organizirala udruga eSTUDENT. Na toj radionici svi zainteresirani mogli su naučiti što su to vrijednosti i zašto je važno živjeti u skladu s njima. Uz to, sudjelovali smo u još jednom projektu udruge eSTUDENT pod nazivom „Mozak voli zdravo“ gdje smo održali radionicu za studente na kojoj smo pričali o tome kako promijeniti svoje životne navike.

Naši treneri imali su prilike ponovo gostovati u emisiji „Daj pet(ak)“ te podijeliti svoja znanja na temu samopouzdanja. Gostovali smo i u emisiji „Luka i prijatelji“ gdje smo s našim najmlađima i Lukom Bulićem trenirali naš mozak na Senaptec i biofeedback uređajima, tehnologiji u sklopu našeg Mental Training Centra.

Osim toga, održali smo još jedno predavanje u sklopu projekta „Aktivna Hrvatska“, ali ovaj put u Osijeku. Osječani su imali su prilike čuti nešto više o fokusu, kako ga trenirati i kako upravljati njime.

Također, u Osijeku smo u sklopu „Tjedna mozga“ održali predavanje na kojem su svi zainteresirani mogli čuti nešto više o mentalnoj simulaciji; što je, kako funkcionira te zašto je korisna.

Ovaj mjesec održali smo još dva MT seminara za trenere u trajanju od tri sata, na temu promjene životnog stila te kako upravljanjem pobuđenosti utjecati na svoj fokus.

Što se tiče naših programa, u mjesecu ožujku uspješno smo priveli kraju rad s BK Medvedgradom te još dvije grupe MT8 programa za djecu. Sada nastavljamo s novim MT8 grupama – u karate klubu Samobor, RK Bjelovar te u našim prostorima.

Započeo je i naš novi program MT Student gdje ćemo u narednih 8 radionica pomoći našim studentima da nauče kako usmjeriti i zadržati svoju motivaciju, fokus te kako ostati smireni i u najstresnijim situacijama.

Nikako ne smijemo zaboraviti spomenuti nastup naša 3 paraolimpijca u PyeongChangu, te naravno zlatnu medalju Dine Sokolovića. Dino Sokolović, Josip Zima i Damir Mizdrak dokaz su da se sve može kad se hoće i kada u svakom trenutku dajete sve od sebe.

Uz sve navedeno, stigli smo malo i putovati pa je tako naš trener Petar Nikolić proveo 3 tjedna priprema na Tenerifima sa svojim windsurferima Enricom Marrotiem i Maciekom Rutkowskim.

Otišli smo i do daleke Amerike, gdje su naši treneri bili pozvani na Sveučilište u Minnesoti. Plivački i teniski timovi imali su prilike poslušati savjete i iskustva naših mentalnih trenera te saznati više o jedinstvenosti tehnologije treninga, alata i pristupa Mentalnog Treninga, kako za sportaše, tako i za trenere.

Mjesec ožujak zaključili smo još jednim putovanjem, ovaj put u Rovinj, gdje smo održali predavanje i nekoliko radionica u sklopu sportsko – zdravstvenog projekta „Snaga djece u pokretu – Youth Movement Power“.

Sigurni smo da nastavljamo ovim tempom, a vi nas pratite ako možete i na kraju svakog mjeseca pročitajte što se još zanimljivo dogodilo u Mentalnom Treningu!

Povezane objave