fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled siječnja

Kada smo krajem prosinca pisali pregled 2017. godine, shvatili smo da se toliko stvari dogodi u 365 dana da nam je teško sve napisati i svega se sjetiti. Stoga smo odlučili pisati mjesečni pregled novosti i događanja u Mental Training Centru, kako ništa i nikoga ne bismo zaboravili.

Nova godina nam je započela radno, kako je prošla i završila. Najprije smo gostovali u emisiji Dobro jutro, Hrvatska gdje smo predstavili program Mentalnog treninga u okviru projekta “Aktivna Hrvatska” 2018. Ubrzo nakon toga, uslijedilo je i prvo predavanje za Zagrepčane u hotelu Westin gdje je 130 ljudi imalo priliku naučiti kako planirati promjenu životnog stila i zašto Nova godina nije najbolje vrijeme za donošenje odluka. Naš angažman predstavljen je u mnogim medijima, zajedno uz naše drage klijente pa smo tako prezentirani u časopisu “Glorija” uz Anđelu Mužinić, a u “Jutarnjem listu” o suradnji s Mentalnim treningom pričali su Mila Elegović i Damir Martin. Sljedeća nam je postaja Osijek gdje ćemo slavoncima pričati o fokusu i kako da s njim bolje upravljaju.

Što se tiče medija, gostovali smo i u emisiji Daj pet(ak) gdje smo pričali o tremi prije ispita te na Radio Studentu gdje smo gostovali u emisiji Muskulfiber gdje smo pričali o našem radu i mentalnoj pripremi u sportu.

Ove godine smo započeli (i završili) ciklus edukacija za trenera u PK Dubrava, a završili smo i MT8 program za njihove plivače. Također smo završili predavanja i radionice u Body & Mind studiju te polako privodimo kraju program certifikacije njihovog studija, čime će oni postati prvi MT certificirani centar u Hrvatskoj!

Održali smo i prvu ovogodišnju MT edukaciju na kojoj je gostovao naš paraolimpijac Kristijan Vincetić te s polaznicima podijelio svoja iskustva u radu s mentalnim trenerima. S radom je započela i naša nova grupa MT za sve te smo se peti put susreli s našom grupom MT masterclass čiji su polaznici učili kako i zašto zadržati prisutnost u trenutku i upravljati svojim mislima te su u protekla 4 mjeseca napravili značajne iskorake i pokrenuli veliku osobnu promjenu, a gost nam je ovaj put bio Damir Martin. Održali smo i prvi MT seminar za trenere na temu motivacije – naš novi program na koji smo jako ponosni i veselimo se vidjeti kako će se dalje razvijati. Također smo imali priliku održati predavanje o trudu i/ili talentu na godišnjem seminaru za hrvačke trenere u Krapinskim toplicama te sudjelovati na 3. kongresu Fitnes učilišta.

Kako smo se ove godine odlučili posvetiti i studentskoj populaciji, održali smo radionice Stress managementa na EFZG-u u suradnji s njihovim Debatnim klubom te na FER-u u organizaciji udruge eSTUDENT kako bi se studenti naučili lakše nositi sa stresom u vrijeme ispitnih rokova.

Uz sve navedeno, stigli smo malo i putovati pa smo pratili našu Vedranu Malec na utrku Svjetskog kupa na slovenskoj Planici, a također smo iznimno ponosni na doprinos pripremama prvom Hrvatu na Južnom polu – Davoru Rostuharu!

Godina je počela burno, vjerujemo da će se tako i nastaviti. Stay tuned! 🙂

Povezane objave