fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

8 koraka do garantiranog uspjeha

8 koraka do garantiranog uspjeha, 8 koraka do garantiranog uspjeha, 8 koraka do garantiranog uspjeha

Želite li uspjeti u sportu, biti slavni i bogati? Želite li da Vaše dijete jednog dana može živjeti od sporta? Ukoliko su odgovori na ova pitanja potvrdni, upravo je ovo članak za Vas.

Kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa sportašima, otkrili smo što je to što sportaš mora imati i raditi kako bi postao uspješan i slavan. Slijedite naše savjete i uspjeh je zagarantiran, jer, naravno, garancija je nešto što u sportu postoji!

  1. Usmjeravajte se uvijek i samo na rezultat. Uvijek morate pobijediti, sve ostalo je užasno i ispod razine prihvatljivog. Tko je ikad išta naučio iz poraza?!
  2. Uvijek se usmjeravajte na protivnike i suce. Oni su ti protiv kojih se borite, vaši najveći neprijatelji.
  3. Svejedno je kako se ponašate na sportskom terenu. Psovanje, vikanje i razbijanje opreme je izvrstan način opuštanja. Radite to što češće i što jače možete!
  4. Trema je samo izgovor za gubitnike, a pobjednici je ne poznaju. Samo oni koji nikad nisu imali tremu, mogu postati izvrsni.
  5. Ako tijekom natjecanja pogriješite, trebate analizirati pogrešku do besvijesti, najbolje još tijekom igre. Tražite što je pošlo krivo i odmah ju ispravite kako se više nikad ne bi ponovila.
  6. U meč/utakmicu/borbu morate ući potpuno pobuđeni i „nabrijani“ i što prije pobijediti. Da li postoji bolji način?
  7. Pazite tko vas gleda na utakmici/meču. Nikad ne znate tko je u publici!
  8. Počnite se dovoljno rano pripremati za meč/utakmicu/borbu. Ako danima razmišljate unaprijed što bi se moglo dogoditi, ništa vas ne može iznenaditi i na taj način ne postoji nepredvidljivo.

A sad zaboravite na sve ove savjete i napravite potpuno drugačije i uživajte u toplom 1. aprilu. 🙂

Povezane objave